Astrasat

Mijn winkelwagen

Komt u ook naar de Camper Expo 2020?

Komt u ook naar de Camper Expo 2020?

Van Vrijdag 20 maart t/m Zondag 22 maart staan wij op de #CamperExpo in Houten. Profiteer van de vele aanbiedingen die wij op de Camper Expo aanbieden: WiFi antennes, 12 volt ontvangers, 12 volt TV’s en natuurlijk onze welbekende automatische satelliet schotels van het merk #Xsarius.

Daarnaast presenteren wij een geheel nieuw product op de markt, de #Maxview Limited Roam. De Roam is een krachtige mobiele 3G/4G Wi-Fi oplossing die is ontworpen om een goede en stabiele internet verbinding te bieden. Ook op afgelegen locaties in Europa heeft u een uitstekende verbinding. U kunt genieten van uw favoriete series, het laatste nieuws lezen en naar uw favoriete muziek luisteren. Hou onze facebook pagina in de gaten voor gratis entree kaarten. Voor vrijblijvende informatie en advies zien we u graag op onze stand 336 in hal 3.

Met 15.000 échte campervrienden en 100 exposanten is de CamperExpo de meest complete CamperBeurs. Fabrikanten, importeurs, dealers, toeleveranciers, clubs en verenigingen brengen een gevarieerd aanbod. Professionals, liefhebbers en gebruikers delen hun ervaringen en geven tips, informatie en advies. Praktisch Meidoornkade 24, 3992 AE, Houten (Utrecht). Expo Houten heeft een groot parkeerterrein. Parkeren bij Expo Houten is gratis. Komt u met de trein? Vanaf Station Houten brengt de speciale CamperExpo Shuttle Service u gratis direct naar Expo Houten. Uitgang De Molen. Voor aankomst- en vertrektijden openbaar vervoer gaat u naar 9292ov.nl.

Gerelateerde berichten
  1. Zien we jou bij de CamperExpo 2019 in Houten? Zien we jou bij de CamperExpo 2019 in Houten?
  2. Aangepaste levertijden tijdens de Paasdagen - 2019 Aangepaste levertijden tijdens de Paasdagen - 2019
  3. Zaterdag 27 April - Koningsdag - Gesloten Zaterdag 27 April - Koningsdag - Gesloten
  4. Astrasat is gesloten i.v.m suikerfeest
© 2010 - 2018 Astrasat Discount B.V.