Astrasat

Mijn winkelwagen

Outlet Store

Als distributeur van diverse grote merken wil het nog wel eens voorkomen dat er een product in ons magazijn achterblijft. Wij kunnen u deze rest voorraad, die over het algemeen in uitstekende staat verkeerd tegen een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden.

De producten in onze outlet store worden vaak niet meer gefabriceerd of ingekocht omdat deze zijn vervangen door nieuwere modellen. Desondanks zijn het nog uitstekende producten. Producten in de outlet store hebben een aangepaste garantie regeling. Astrasat biedt op deze producten twaalf, zes of drie maanden garantie. De aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Showroommodel

Showroommodellen zijn producten die bij ons in de showroom hebben gestaan. Deze modellen bevatten lichte gebruikssporen, maar worden compleet geleverd en inclusief een jaar garantie.

Als Nieuw

Producten met het icoon "als nieuw" zijn in uitstekende conditie. Vaak komen deze producten rechtstreeks uit onze rest voorraad. Omdat deze producten als nieuw zijn bieden we een jaar garantie.

Beschadigde verpakking

Sommige producten verkeren in uitstekende staat maar hebben een beschadigde verpakking. Deze producten worden compleet geleverd en inclusief een jaar garantie.

Beschadigd product

Sommige producten zijn beschadigd waardoor deze niet meer normaal te verkopen zijn. Er zit bijvoorbeeld een kras op het display. Op deze producten geven wij 6 maand garantie.

Tweede hands

Tweede hands apparaten worden getest en voorzien van de laatste software update. Tweede hands producten bevatten vaak gebruikssporen. Hierop bieden wij 3 maand garantie.

© 2010 - 2018 Astrasat Discount B.V.