Astrasat

Mijn winkelwagen

Amiko HD 8265+ Combo

Amiko HD 8265+ Combo

Full HD H.265 HEVC digitale satelliet ontvanger & kabel / terrestrische T2 ontvanger met kaartlezer & interface slot.

De Amiko HD 8265+ is een Full HD H.265 HEVC digitale satelliet-, terrestrische- & kabelontvanger met multi-kaartlezer en vrij CI ( Common Interface) slot. Deze ontvanger is geschikt voor optionele Joyne en CanalDigitaal abonnementen. Met de Amiko HD 8265+ heeft u een Full HD-beeldkwaliteit en H.265 HEVC voor effectief bandbreedte gebruik.

De Amiko 8265+ heeft combi-tuners voor satelliet, terrestrisch en kabel. Ook is de Amiko 8265+ voorzien van een fastscan en zo uitermate geschikt is voor bijv. voor M7 CanalDigitaal en Joyne. Het is mogelijk om maar liefst 6000 kanalen te programmeren in de Amiko HD 8265+. De ontvanger is zeer gebruiksvriendelijk en snel. U kunt er bijvoorveeld voor kiezen om een kanaal te beveiligen voor kinderen. Daarnaast heeft de Amiko HD 8265+ een elektronische programmagids (EPG)

Op de ontvanger zit ook een Full HD digitale kabel DVB-C tuner voor o.a. Ziggo, Caiway, Delta en kabelnoord. Hiermee kunt u vrije digitale en HD zenders ontvangen. In combinatie met een kaart en CAM module kunt u ook de gecodeerde zenders ontvangen. Ook heeft deze ontvanger een Ziggo netwerk kabrl scan, waarmee alle zenders netjes op volgorde worden geladen. Hetzelfde geldt voor DVB-T2 Digitenne. Hiermee kan vrije DVB-T/T2 HEVC zenders in Nederland en heel Europa ontvangen. Maar ook in combinatie met een module en kaart de gecodeerde zenders van bijvoorbeeld: KPN Digitenne.

Deze ontvanger is gemakkelijk te gebruiken voor thuis, onderweg of op de camping, maar ook perfect geschikt voor camper, caravan en boot. De ontvanger heeft een 12V aansluiting en er wordt een infrarood oog meegeleverd. De Amiko HD 8255+ wordt ondersteund in meerdere talen, software-upgrades via USB, netwerk, OTA en RS232. De kanaal schakeltijd is minder dan 1 seconde en de ontvanger ondersteund ondertiteling!

Wilt u een kanaal opnemen en Timeshift (tijdsverschuiving) uitvoeren? Dat kan, met een externe HDD in combinatie met een Amiko 8265+.

Meer informatie over de Amiko HD 8265+ of heeft u vragen? Neem een kijkje op onze website: www.astrasat.nl of stuur een e-mail naar: [email protected]

Gerelateerde berichten
  1. Totaal TV Test: Amiko Mini Combo Betaalbaar hybride tv-kijken Totaal TV Test: Amiko Mini Combo Betaalbaar hybride tv-kijken
  2. Astrasat Caravana 2019 | Van 23 Januari tot 28 Januari Astrasat Caravana 2019 | Van 23 Januari tot 28 Januari
  3. Amiko Xfinder 3 HD SE Amiko Xfinder 3 HD SE
© 2010 - 2018 Astrasat Discount B.V.