Astrasat

Mijn winkelwagen

Zenders NPO in DVB-T2 verhuizen naar nieuwe frequentie in Drenthe

Zenders NPO in DVB-T2 verhuizen naar nieuwe frequentie in Drenthe

Zenders NPO in DVB-T2 verhuizen naar nieuwe frequentie in Drenthe KPN voert een versnelde frequentiewijzing van het ongecodeerde zenderaanbod van Digitenne in DVB-T2/HEVC in de provincie Drenthe uit. Dit moet klachten over slecht ontvangst oplossen.

Het ongecodeerde aanbod van Digitenne in DVB-T2/HEVC in Drenthe bestaat uit de tv-zenders NPO 1 HD, NPO 2 HD, NPO 3 HD, TV Drenthe HD en TV Noord HD. Alle zenders zijn in het beeldformaat Full HD 1080P/50 te bekijken. In bepaalde delen van Drenthe zijn deze zenders op de huidige frequentie niet goed te ontvangen. Mede hierdoor gaat KPN de zenders op 25 februari naar een nieuwe frequentie verplaatsen.Vanaf dat moment kan het ongecodeerde zenderaanbod in DVB-T2/HEVC op kanaal 22 worden ontvangen. De zender staat opgesteld in de zendmast van Smilde.

Om naar het ongecodeerde zenderaanbod van Digitenne in DVB-T2/HEVC te kijken is een geschikte ontvanger nodig. Astrasat biedt een ruim assortiment van ontvangers waarmee u ongecodeerde etherzenders kunt ontvangen. Voor meer informatie neemt u online of telefonisch contact met een van onder medewerkers op. Zij zullen u adviseren over de meest geschikte ontvanger die het best bij uw wensen past.

Gerelateerde producten
© 2010 - 2018 Astrasat Discount B.V.