Astrasat

Mijn winkelwagen

Xsarius Snipe 4

Xsarius Snipe 4

Xsarius Snipe 4

De Xsarius vlakke schotel antennes zijn razend populair geworden. Ze zijn erg compact en nemen niet veel ruimte in beslag. De vlakke antennes zijn ideaal voor op de camper, caravan, boot of thuis. Naast de Xsarius 2 SE en Xsarius 3 kunnen wij nu met trots mededelen dat we een nieuwe versie uitbrengen. ‘’De Xsarius Snipe 4’’

Wat is er nieuw aan de Xsarius Snipe 4?

1 kabel techniek

De Xsarius Snipe 4 onderscheidt zich met andere vlakke schotel antennes, omdat er maar 1 COAX kabel nodig is voor de simpele installatie. De Xsarius Snipe 4 is voorzien van de nieuwste HD zoektechniek. Hiermee bent u gegarandeerd om in de toekomst de satelliet te kunnen locken.

Bluetooth afstandsbediening met OLED scherm

De Snipe 4 heeft een bluetooth afstandsbediening waar mee u alles kunt bedienen. Via een OLED scherm kunt u de antenne status controleren. U kunt overschakelen van de ene satelliet naar de andere door simpelweg op afstand via de tv van kanaal naar kanaal te wisselen, De antenne zal schakelen en vindt de benodigde satelliet binnen 30 seconden.

Mobiele app (Bluetooth)

Daarnaast is er mobiele app voor Android en iOS. Via de app kunt u gemakkelijk de gewenste satelliet vinden (GPS-locatie deling), de updates uitvoeren, en fouten inzien die de antenne aangeeft. De antenne kunt u gemakkelijk besturen via uw mobiele telefoon, tablet of Ipad.

Auto Skew & GPS

Dankzij de Auto Skew functie zal de Xsarius Snipe 4 automatisch de Skew instellingen optimaliseren en bepalen. Deze skew instelling varieert afhankelijk van uw locatie op aarde en werkt zeer fijn en stil.

Antenne

Voor een beter ontvangst is de nieuwe antenne verbeterd op de lage band. De Snipe 4 is ultra waterdicht en is roestbestendig dankzij versterkt plastic. Daarnaast weegt de Snipe 4, maar 10.3 kg! Er zijn tot 10 voorgeprogrammeerde satellieten en ook zijn er vooraf ingestelde satellieten voor Europa. De Xsarius Snipe 4 beschikt over een zeer krachtige en stille motor. Door zijn 18:1 gear ratio biedt de Snipe 4 een zeer hoog vermogen.

Portable & Monteerbaar

Door het compacte formaat is de Xsarius Snipe 4 gemakkelijk overal mee naar toe te nemen en neer te zetten. Daarnaast wordt de Snipe 4 geleverd met een montageset (bestaande uit: montageplaat, kabel, waterdichte kabeldoorvoer en schroeven) waarmee de antenne kan worden gemonteerd op een camper of caravan.

Naast de Snipe 4 worden er een aantal dingen meegeleverd zoals: een bluetooth afstandsbediening, een 12v sigarettenaansteker-adapter, een signaalkabel (12 meter), een Nederlandstalige handleiding, een PI box en een montageset bestaande uit: montageplaat, kabel, schroeven en waterdichte kabeldoorvoer.

Kwaliteit & Service

Xsarius ontwikkeld innovatieve techniek in combinatie met een strak design en top kwaliteit. TV ontvangst tijdens uw reis of verblijf in de camper, caravan of boot wordt hiermee gegarandeerd. De Xsarius Snipe 4 wordt dan ook standaard geleverd met 3 jaar garantie.

© 2010 - 2018 Astrasat Discount B.V.