Astrasat

Mijn winkelwagen

Komt u ook naar de Caravana 2023?

Komt u ook naar de Caravana 2023?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van woensdag 25 Januari tot zondag 29 Januari staan wij op de Caravana beurs in Leeuwarden. Profiteer van de vele producten die wij op de Caravana aanbieden: WiFi antennes, 4G / 5G internet oplossingen, 12 volt ontvangers, 12 volt camping TV’s en natuurlijk onze welbekende automatische satelliet schotels van het merk Xsarius.

Hiernaast bieden wij ook producten op het gebied van internet, wifi 4G/5G in en rondom uw caravan rondom uw boot, campingplaatsen, terrassen en tuinen. 

Astrasat staat zoals gewoonlijk ook weer op de Caravana met de nieuwste satelliet schotelantennes, 4G/5G internet oplossingen, satellietontvangers, satelliet meters en televisies van de merken o.a. Xsarius, SelfSat, Maxview, Nikkei en Alfa Network.  

Voor vrijblijvende informatie en advies zien we u graag op onze stand 3300 of neem eens een kijkje op www.astrasat.nl. Zien we jullie ook op de Caravana te Leeuwarden? 

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via: https://caravana.eu/tickets

Gerelateerde berichten
  1. Totaal TV test: Xsarius Sniper weer ouderwets ongecodeerd naar Franse zenders kijken Totaal TV test: Xsarius Sniper weer ouderwets ongecodeerd naar Franse zenders kijken
  2. Totaal TV test: Dreambox DM900 UHD Dure Ultra HD-topper Totaal TV test: Dreambox DM900 UHD Dure Ultra HD-topper
  3. Komt u ook naar de Caravana 2018? Komt u ook naar de Caravana 2018?
  4. Maak kans op een GRATIS entreekaart Caravana 2018 Maak kans op een GRATIS entreekaart Caravana 2018
© 2010 - 2018 Astrasat Discount B.V.