Astrasat

Mijn winkelwagen

14 dagen bedenktijd

Bent u niet tevreden met uw aankoop? U heeft bij ons het recht om uw aankoop 14 dagen gratis te retourneren (Uiteraard wel indien mogelijk in originele staat en verpakking).

Binnen deze termijn mag u het product uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Ons uitgangspunt hierbij is dat u het product mag hanteren en inspecteren zoals u dat bij ons in de winkel ook zou doen.

Let er dus goed op dat wanneer u een product retour stuurt:

  • Het product compleet is
  • Het product in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking.
  • Dat voor eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een op andere wijze hebt gebruikt dan omschreven, wij u aansprakelijk mogen stellen.

U kunt er vervolgens zelf voor kiezen om het product te laten vervangen voor een ander product, of uw geld terug te ontvangen. Wanneer u ons een product retour stuurt en uw geld terug wilt ontvangen, betalen wij u terug zodra wij uw retourzending goed ontvangen en verwerkt hebben. Vervolgens sturen wij meestal binnen vijf werkdagen nadat u een product geretourneerd hebt een mail ter bevestiging.

Meer over Retourneren

Product retourneren

Status van uw retourzending

Retour voorwaarden

14 dagen bedenktijd

© 2010 - 2018 Astrasat Discount B.V.