Astrasat

Mijn winkelwagen

Installatie service

Bent u zelf niet in staat om uw schotelinstallatie te installeren of wilt u het gewoon graag laten doen door één van onze vakkundige servicemonteurs. Onze monteurs komen bij u langs met professioneel meetapparatuur om uw schotel installatie uit te richten voor een optimale signaal kwaliteit. Zo geniet u gemakkelijk en snel van satelliettelevisie waar u maar wilt.

Wat kunnen onze monteurs voor u betekenen

Onze monteurs helpen u bij het uiteenzetten van de basis waarmee u optimaal kunt genieten van satelliettelevisie. De werkzaamheden van onze monteurs bestaan uit:

  • Montage
  • Kabels aanleggen, strippen, wegwerken
  • Uitrichten schotelinstallatie
  • Aanmelden CanalDigitaal abonnement e.a
  • Informatie/uitleg geven aangaande de installatie

Montagekosten

De kosten voor de installatie worden op locatie contant afgerekend met de monteur. U krijgt van de monteur een schriftelijke nota met de desbetreffende kosten uiteengezet. Astrasat geeft een jaar garantie op de installatie en zal eventuele mankementen, die u of derden niet kan worden aangerekend, direct verhelpen. Astrasat staat garant voor goede service en kwaliteit. Voor het opvragen van een prijsopgave en het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon, Facebook, Twitter en onze Livechat.

Voorrijkosten binnen Groningen

€ 15,00

Voorrijkosten buiten Groningen (>10 km)

€ 1,50 per km

Eerste uur

€ 60,00

Elk extra uur

€ 45,00

Meer over service

Installatieservice

Smartcard activeren

Klachten

Bereikbaarheid

© 2010 - 2018 Astrasat Discount B.V.