Winkelwagen

Astrasat staat op Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018

Astrasat staat op Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018

Van 10 tot en met 14 oktober 2018 zijn zes beurshallen van de Jaarbeurs weer tjokvol gevuld met de nieuwste caravans, campers, handige vouwwagens, tenten, satelliet schotelantennes, satelliet ontvangers en satelliet meters tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs.

Bezoekers kunnen deelnemen aan diverse activiteiten, waaronder lezingen en workshops in het informatieve Kampeertheater en een interactief prijzenfestival. Diehard kampeerders kunnen daarnaast een nachtje overnachten op de pop-up camping; wegens succes van voorgaande editie kan er dit jaar weer met een caravan, camper, vouwwagen of tent overnacht worden op het parkeerterrein op het Jaarbeursterrein.

Ook de beginnende kampeerder kan op het event zijn hart ophalen: Op het ‘Camperen voor broekies-plein’ geven deskundigen van Weinsberg, Sun Living en Aveco Verzekeringen voor het tweede jaar op rij tips en praktische informatie. Helemaal gericht op de beginnende camperaar. Bezoekers die nog twijfelen over aanschaf, kunnen inspiratie opdoen op het Huurplein, waar diverse aanbieders staan voor de verhuur van caravans, (dak)tenten en campers. Kampeerliefhebbers die willen ontdekken hoe het voelt om in een camper te rijden kunnen bovendien een testritje maken rondom het terrein.

Of de bezoeker nu gaat voor een nieuwe caravan, camper, vouwwagen, tent, satelliet schotelantennes, satelliet ontvangers of satelliet meters. Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is er voor iedere kampeerder ook dit jaar weer veel nieuws te vinden. Want Utrecht is niet alleen dé locatie om je te oriënteren op die ene grote aanschaf. Het is óók de plek waar liefhebbers tientallen gadgets kunnen ontdekken die het kampeerleven gemakkelijker en leuker maken. Zo is er dit jaar wederom een Innovatieplein, waar de bezoeker een compleet overzicht treft aan de nieuwste trends ontwikkelingen op kampeergebied.

Astrasat staat ook op de beurs

Astrasat staat zoals gewoonlijk ook weer op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs met de nieuwste satelliet schotelantennes, satelliet ontvangers, satelliet meters en televisies van de merken o.a. Xsarius, SelfSat, Maxview, Nikkei, Salora en Finlux.

NIEUW! AMIKO HOME beveiligingscamera's en Smart Home producten

Ook staat Astrasat dit jaar voor het eerst op de Kampeer en Carvan Jaarbeurs 2018  met de nieuwste IPCAM beveiligingscamera's en Smart Home producten van het merk AMIKO HOME. Een ideale combinatie om tijdens uw vakantie dag en nacht te waken over de veiligheid van uw thuis of bedrijf en te genieten van het gemak van Smart Home producten.

Praktische informatie

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is in 2018 van woensdag 10 tot en met zondag 14 oktober. De openingstijden zijn van 10.00 en 17.00 uur.

Toegangskaarten

Toegangskaarten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl
In de voorverkoop kost een dagkaart € 10,-.

Meer informatie

Meer informatie over de Kampeer en Caravan Jaarbeurs is te vinden via www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

© 2010 - 2018 Astrasat Discount B.V.