Astrasat

Mijn winkelwagen

Astrasat heeft zijn website vernieuwd!

Astrasat heeft zijn website vernieuwd!

Astrasat uw digitaal TV specialist in de Benelux heeft zijn website vernieuwd en u kunt nu direct profiteren van de vele voordelen. Profiteer ook meteen van de vele interessante acties & leuke aanbiedingen.

Als dé specialist in de Benelux op gebied van digitale televisie en WiFi oplossingen voor thuis en op vakantie geeft Astrasat een deskundig advies en levert kwaliteitsproducten met een goede dienstverlening tegen een concurrerende prijs. Alle producten zijn fysiek in de winkel te bezichtigen en kunnen worden gedemonstreerd. Via de website zijn alle producten en diensten 24/7 online te bestellen en worden op werkdagen de volgende werkdag bezorgd.

Echte fysieke winkel

Astrasat beschikt fysiek over een ruime winkel & showroom in Groningen. Hier kan u zich onder genot van een goede kop koffie, 5 dagen in de week (dinsdag t/m zaterdag), rustig en vrijblijvend oriënteren. Onze specialisten staan klaar voor al uw vragen of voor een deskundig en vrijblijvend advies. Kijk op de website naar de actuele openingstijden.

Eigen technische dienst met uitgebreide dienstverlening

Tevens heeft Astrasat een eigen technische dienst en een eigen installatieservice. Hier kunt u uw satelliet antenne en/of digitale ontvanger door de technische dienst laten installeren en inbouwen in uw camper, caravan, boot, touringcar vrachtwagen of bij u thuis.

Voordelen vernieuwde website o.a.:

  • Nieuw responsive design voor mobiel & desktop
  • Veiligheid verbeterd en veilig betalen
  • Vereenvoudigde menustructuur met handige filter
  • Verbeterde zoekfunctie
  • Pre order nieuwe producten
  • Vernieuwde blog met veel meer interessant nieuws
  • Meer interessante acties & leuke aanbiedingen

Volg ons op Social Media

Volg ons op social media en blijf eenvoudig op de hoogte van interessant nieuws en de nieuwste producten.
U kunt ons vinden op: Facebook, Twitter, Google+ en YouTube.

Handig contact via Facebook

Via Facebook kunt u ook eenvoudig contact met ons opnemen en reageren wij nog dezelfde dag.

Nu tijdelijk 10% kennismakingskorting* op het gehele assortiment!

Als u in de periode van woensdag 6 t/m vrijdag 15 juni 2018 online bij ons besteld, ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment. Vul bij ‘Kortingscode invoeren’ de code in ‘KENNISMAKING2018’.

Wij heten u van harte welkom op onze vernieuwde website www.astrasat.nl of in onze winkel & showroom in Groningen.

* De 10% kennismakingskorting geldt voor online bestellingen van particulieren en dealers in de periode van 6 t/m 15 juni 2018 op het gehele assortiment.

© 2010 - 2018 Astrasat Discount B.V.